7 matvarer som forbrenner magefettet


Drømmer du også om å få en flat mage? Her er syv mage-fettforbrennende matvarer som du bør inkludere i kostholdet ditt!

Mat er den viktigste kilden til energi for kroppen og hva du spiser kan enten forbrenne fett eller lagre seg som fettreserver, men det er visse typer matvarer som faktisk kan hjelpe kroppen i fettforbrenningen:

1. Egg - Dette er en topp kilde til proteiner og en rekke andre godsaker. Protein bidrar til å bygge muskelvev og øke metabolismen og kan også bidra til at du føler deg mett lenger.

2. Havregryn - Rik på fiber som gjør at du føler deg mett lenger. Forbedrer fordøyelsesprosessen, gir god energi og hjelper deg til å opprettholde det nødvendige kaloriunderskuddet for å gå ned vekt.

3. Brokkoli - Denne er full av næringsstoffer og bidrar til å forbrenne magefett fordi den inneholder fytokjemikalier. Dette er elementer som bidrar til å bekjempe xenoestrogener, kjemikalier som er vanlig i maten vår som fører til mer fettlagring på magen. Ved å spise brokkoli reduserer du effekten av xenoestrogenene på kroppen din.

4. Mandler og nøtter - Dette er kilder til protein og masse sunt fett. Du trenger sunt fett for å fungere skikkelig og for å miste bukfett, så disse matvarene er et viktig og utmerket tillegg til din vanlige måltider.

5. Lette meieriprodukter - Selv om disse matvarene faktisk ikke øker fettforbrenning (selv om de er rike på protein), viser forskning at et større inntak av meieriprodukter hjelper kroppen å kvitte seg med fett gjennom sine sekreter.

6. Hvitløk - Hvitløk inneholder allicin, et element med flere helsefordeler som også sies å bekjempe fett i kroppen din.

7. Tunfisk - En annen rik kilde til protein og sunt fett for større metabolisme og raskere fettforbrenning.

Hvis du spiser disse mage-fettforbrennende matvarene regelmessig og du vil se raskere resultater. Selvfølgelig er dette ikke like effektivt hvis du bare vil spise og sove... For et større resultat må du mosjonere gjevnlig!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Mat som forbrenner fett!

Bli slank med mindfulness